TAB Board pomáha podnikateľom online

TAB Board pomáha podnikateľom online

Majitelia malých a stredných firiem nemajú v týchto dňoch u nás na ružiach ustlané, a to bez ohľadu na to, či ich vládne nariadenia postihli napriamo, alebo nie. Priame obmedzenia spôsobené vládnymi opatreniami, nízky dopyt zo strany zákazníkov, výpadky dodávateľov, to všetko dnes podnikateľom sťažuje ich prácu. Všetci sa musia vysporiadať so situáciou, s ktorou nikto z nás nemá priamu skúsenosť.

Poslaním TAB Board je pomáhať majiteľom a riaditeľom malých a stredných firiem v ich riadení a rozvoji, a to nielen v čase, keď ide všetko hladko.

Sila a prínos spolupráce v podnikateľských boardoch sa totiž ukazuje najmä v momentoch, kedy nastane problém. A v súčasnosti je ten problém naozaj veľký. „V dobrých časoch je mať okolo seba tím skúsených kolegov, s ktorými sa môžeme poradiť, dôležité. V časoch ekonomickej neistoty nie je prístup k podpore, expertíze a kvalitným radám žiadny luxus – je to NUTNOSŤ, „hovorí spolumajiteľ master-franšízovej licencie pre ČR a SR Šimon Mastný.

Aj keď vládne nariadenie a všeobecný strach z šírenia nákazy spôsobenej koronavírusom, znemožnili realizovať Zasadnutia poradných TAB Boardov za osobnej účasti členov, ako je zvykom, TAB Boardy neprestávajú byť pre svojich členov oporou. Zahájili sme online formu organizovania boardov a individuálnych koučingov, čo je plnohodnotná forma. Ponúkaná podpora sa nutne neobmedzuje len na existujúcich členov. Pomocnú ruku je náš tím pripravený podať aj tým, ktorí sa doteraz nestali súčasťou podnikateľskej komunity TAB Board a stretávajú sa v súčasnosti s ekonomickými problémami spôsobenými touto náhlou krízou.

Čo získate, keď sa k nám teraz pripojíte?

  • Podporu správnych firemných rozhodnutí od proaktívnych a rovnako naladených podnikateľov
  • Možnosť podeliť sa o svoje obavy a nachádzať nové nápady a konkrétne riešenia svojich problémov so skupinou skúsených majiteľov firiem
  • Spätnú väzbu a tipy, ako svoje podnikanie podporiť aj v tejto neľahkej dobe
  • Tím skúsených poradcov – majiteľov firiem
  • Nebudete na svoje podnikanie sami a začleníte sa do komunity TAB Board.

    „Naši členovia rozhodnutie presunúť sa aspoň na nevyhnutne potrebný čas do online sveta veľmi vítajú. Oceňujú, že ani v čase, keď stretnúť sa s niekým osobne je veľká vzácnosť a tiež určitý risk, majú stále istotu v tom, že o seba a o svoje pravidelné stretnutia neprichádzajú. Naozaj tak vidia, že s nami nie sú na svoje podnikanie a problémy s ním spojené sami,“dodáva Šimon Mastný.

Ak cítite, že aj vy by ste ocenili podporu, ktorú našim členom v TAB Board ponúkame, neváhajte a kontaktujte nás. V súčasnej situácii umožňujeme novým členom (majiteľom malých a stredných firiem) online podporu.