Stretnutie členov TAB Board – zábava aj biznis

Stretnutie členov TAB Board – zábava aj biznis

V piatok 14. septembra 2018 sa v Golf Club Hostivař uskutočnilo tradičné Stretnutie členov TAB z Českej republiky a Slovenska. Popoludnie bolo plné zábavy i networkingu.

Tím TAB Board pripravil pre všetkých prítomných hostí celý rad súťažných disciplín. Prostredie golfového klubu nám umožnilo využiť indoor simulátor, na ktorom sa členovia rozdelení do piatich tímov stretli vo dvoch golfových disciplínach – puttování a nearist to pin. Po zdolaní golfového simulátora sa prítomní stretli v čím ďalej viac obľúbenej hre pétanque, následne mohli preveriť citlivosť svojich chuťových pohárikov pri malom sommelierskom kvíze. Adrenalínové vyžitie potom predstavovala jazda na kolobežke, kedy súťažiaci na trati dosahovali neuveriteľné časy.

Zápolenie to bolo naozaj napínavé. Medailistov od seba delil vždy iba jeden bod. Nakoniec sa víťazom tohtoročného TAB CUP 2018 stal Petr Hruška, majiteľ spoločnosti 1.pozitivní, spol. s.r.o. Pohár za druhé miesto si odniesol Jiří Hejl zo spoločnosti Fragile Media s.r.o.. Tretiu priečku obsadil Petr Mudra, spolumajiteľ spoločnosti Volter s.r.o. Okrem pohárov si prví traja borci odniesli aj vecné ceny, a to fľašu kvalitného vína venovanú internetovým obchodom Jihoamerická vína a tiež luxusné slnečné okuliare od spoločnosti Extel CZ, s.r.o. O hudobný sprievod sa postarali ďalší z našich členov, a to Pavol Švarc zo spoločnosti INTRAS Consulting a.s. a Martin Lachman, riaditeľ spoločnosti Jungle Interiors, s.r.o.

Súčasťou podujatia bola tiež dobrovoľná dobročinná zbierka, ktorej výťažok bol venovaný „Na Stalina“. Samozrejme nejde o podporu pamiatky sovietskeho diktátora, ale o projekt nadácie Post Bellum – Paměť národa. Tá pripravuje výstavu v priestoroch pod bývalým Stalinovým pomníkom na pražskej Letnej. Výstava predstaví príbehy zo zbierky Paměť národa z 2. sv. vojny, holokaustu, domáceho a zahraničného odboja, príbehy Pražského povstania, niekdajších politických väzňov 50. rokov, disidentov, ale aj udavačov ŠtB a svedectvo niekdajších komunistov.

Čo dodať na záver? Snáď len, že sa večer plný zábavy a networkingu naozaj vydaril, a to aj vďaka veľmi milému zázemiu, ktoré nám poskytol Golf Club Hostivař.