TAB Board ponúka príležitosť podnikateľom na Slovensku

TAB Board ponúka príležitosť podnikateľom na Slovensku

Malí a strední podnikatelia z celého sveta riešia rovnaké problémy a nezáleží na tom, či budujú a rozvíjajú svoj biznis v Spojených štátoch amerických alebo na Slovensku. Trápia ich rovnaké problémy, musí prijímať rovnako dôležité rozhodnutia, riešiť rovnaké témy. A práve pre nich je tu TAB Board, ktorý vďaka franšízovým licenciám poskytuje poradenstvo majiteľom malých a stredných firiem nielen v domovských Spojených štátoch amerických, ale napríklad aj v Česku a na Slovensku.

Na Slovensku má TAB Board momentálne dvoch franšízantov, a to pre regióny Bratislava a Nitrianský kraj. „Naším cieľom je samozrejme obsadiť aj ďalšie regióny Slovenska. Pre nich teda hľadáme vhodných kandidátov na pozíciu regionálneho riaditeľa. Jednou z ciest, prostredníctvom ktorej našich potenciálnych budúcich franšízantov hľadáme, je aj účasť na akciach podporujúcich franšízový spôsob podnikania, ako je napríklad bratislavská výstava Podnikajte s franchisingom,“ prezrádza Šimon Mastný, spolumajiteľ master-franšízovej licencie TAB Board pre Českú republiku a Slovensko.

Tohtoročný 2. ročník výstavy sa uskutočnil 24. októbra v priestoroch NH Bratislava Gate One. Spoločne ho zahájili prezident Slovenskej franchisingovej asociácie Marián Paták a prezident České asociácie franchisingu Jan Gonda. Súčasťou podujatia bolo hneď niekoľko panelových diskusií a prednášok, reč bola o tvorbe vlastného franšízového systému a jeho financovania, franšízovej zmluve a tiež o špecifikách účtovníctva vo franchisingu. Zaujímavá bola tiež diskusia týkajúca sa lokalizácie zahraničného franšízového konceptu, v ktorej sa o svoje dlhoročné skúsenosti podelil za TAB Board aj Šimon Mastný.

Účastníci výstavy sa mimo zaujímavý sprievodný program mohli zoznámiť s celým radom franšízových sietí, ktoré na Slovensku už pôsobia, či sa na slovenský trh chystajú vstúpiť.