Z výrobných firiem k vlastnému podnikaniu s TAB Board

Z výrobných firiem k vlastnému podnikaniu s TAB Board

Tým TAB Board má na Slovensku novú posilu. V Nitrianskom kraji bude malým a stredným podnikateľom pomáhať Renáta Mikulová.

Čo ste robila pred tým, než ste sa stala franšízantkou konceptu TAB Board?
Od začiatku môjho profesného života sa pohybujem vo výrobných firmách. Začínala som na technickej príprave výroby, postupne som prijímala ďalšie nové výzvy na manažérskych pozíciách a pred začatím spolupráce s TAB som pôsobila na pozícii riaditeľky a konateľky podniku.

Kde ste sa s konceptom TAB Board stretla prvýkrát?
Keď som sa pohrávala s myšlienkou začať svoje vlastné podnikanie, v ktorom by som využila moje skúsenosti so strategickým riadením procesov a ich zlepšovanie, navštívila som aj internetový portál so zoznamom franšíz na Slovensku. Tam som sa stretla s TABom prvýkrát.

Čím Vás oslovil?
Koncept TABu ma oslovil, pretože sa zhodoval s mojou víziou pomáhať rásť iným firmám. Dostala som možnosť zúčastniť sa ako hosť zasadnutia Boardu. Tam som si len potvrdila, že TAB  je vynikajúci koncept pre podnikateľov, ktorí chcú svoje podnikanie posúvať vpred. TAB nástroje a overené postupy považujem za významnú podporu podnikania, a preto som sa rozhodla nezačínať ako osamelý hráč, ale stať sa súčasťou  TABu. Ako veľký benefit spolupráce s TABom vnímam aj možnosť môjho ďalšieho vzdelávania sa v danej oblasti.

S čím do spolupráce s TAB Board idete?
Do spolupráce s TAB Board idem s veľkými očakávaniami a odhodlaním pomáhať podnikateľom efektívnejšie riadiť svoje firmy.

Čo vidíte ako jeho hlavné výhody a prínosy pre podnikateľov?
Ako riaditeľka závodu som bola sama často v situácii, keď som sa nemala s kým poradiť. Aj napriek zázemiu materskej firmy v zahraničí, sú  predsa  len situácie, kedy nie je možné všetko riešiť na rade riaditeľov korporátu. Podnikateľ a v mnohých prípadoch i riaditeľ je taký „sám vojak v poli „.  Som presvedčená, že práve TAB pomáha podnikateľom, ktorí chcú posúvať svoje podnikanie vpred, „nebyť v tom sám“. Dáva mu možnosť využiť skúsenosti iných podnikateľov, aby sa vyvaroval drahým chybám a jeho podnikanie fungovalo  a napredovalo efektívnejšie. Zároveň prinesie podnikateľovi uvedomenie si, že len plánovane riadená firma mu prinesie vyvážený osobný a podnikateľský život.

Šanca pre vás!

Zaujala Vás možnosť stať sa majiteľom franšízovej licencie vo Vašom regióne a pomáhať tak k rozvoju malým a stredným podnikateľom? Neváhajte nás kontaktovať.