Predstavujeme Martina Kuropku, novú posilu tímu TAB Board

Predstavujeme Martina Kuropku, novú posilu tímu TAB Board

Sieť TAB Board na Slovensku rastie. Majitelia malých a stredných firiem budú môcť novo využívať služby poradných boardov aj v Trenčianskom kraji, a to vďaka novému franšízantovi Martinovi Kuropkovi.

Martinovou úlohou ako nového franšízového partnera TAB Board je behom jedného roka otvoriť minimálne 2 boardy a získať 11 členov. Ich prostredníctvom tak bude môcť podporovať majiteľov malých a stredných firiem, pomáhať im s ich rozvojom, inšpirovať a otvárať nové témy k riešeniu s cieľom vytvárať prosperitu a lepšie prostredie v ich firmách. „Martin nás zaujal svojim aktívnym prístupom, energiou a chuťou pracovať na sebe, zúžitkovať svoje skúsenosti a posunúť sa tak ďalej. Vzhľadom k tomu, že sám podniká, dokáže pochopiť problémy, s ktorými sa majitelia malých firiem stretávajú. Naviac prešiel aj korporátnej sférou, vďaka ktorej nazbieral celý rad skúseností, ktoré môže aplikovať pri svojej práci v rámci TAB Board, „hovorí Jana Škabradová, Operation Manager TAB Board CZ.

Martin sa viac ako 15 rokov pohybuje vo výrobných firmách, kde prešiel pozíciami od technológa, cez kvalitu, plánovanie výroby, až po riadenie nákupu a logistiky nadnárodné firmy. Niekoľko rokov pracoval vo Veľkej Británii, potom sa stal zástupcom nadnárodnej firmy na Slovensku. V rokoch 2014 až 2015 pripravoval a realizoval uzatvorenie výrobného závodu na Slovensku a kompletné presunutie výroby a dodávateľských reťazcov do Maďarska. Je odborníkom na analýzu procesov vo firme, optimalizácie a následne realizácie. Je certifikovaných audítorom ISO 9001: 2015. Od januára 2019 je certifikovaným koučom TAB.

Zaujíma vás, čo Martina na koncepte TAB Board zaujalo a aké má ciele? Vyspovedali sme ho.

Čo Vás presvedčilo k rozhodnutiu stať sa franšízistom TAB Board?
K TABu som sa dostal vlastne náhodou, tak ako to väčšinou v živote býva.. Pôsobil som ako freelancer v oblasti Supply Chain managmentu a riadenia a optimalizácie procesov. Hľadal som spôsob ako rozširiť a obohatiť svoje služby a na internete som narazil na článok o TAB. Koncept TAB ma veľmi zaujal, práve preto, že sa odlišuje od všetkého o čom som doteraz počul v rámci konzultačného biznisu. Neskôr som dostal možnosť zažit zasadnutie boardu na „vlastnej koži“ a to ma presvedčilo, že pre majitela firmy ktorý chce pracovať na svojom podnikaní a neustále ho posúvať vred, je členstvo v TAB najlepšiou voľbou.

Čím je Vám tento franšízový koncept blízký?
Najvačšia hodnota TABu sú jeho členovia a ich dlhoročné skúsenosti. Počas zasadnutí TAB boardov zdieľame svoje vlastné overené riešenia z praxe, ktoré dokážu podnikateľom veľmi efektívne pomocť k dosiahnutiu ich cieľov a zabezpečiť dlhodobý rast firiem. Nemenej dôležitou hodnotou v TABe sú vzťahy a dôvera medzi členmi boardu a aj naprieč celou komunitou TAB. Je to bezpečné miesto kde podnikateľ môže zdielať svoje otázky, výzvy alebo obavy a nájde odpovede a odporúčania preverené rokmi praxe.

Aké sú Vaše ambície v rámci siete?
Chcem vybudovať silnú regionálnu pobočku v Trenčianskom kraji. Prosterníctvom TAB boardov pomáhať podnikateľom v dosahovaní ich cieľov. Účastniť sa na rôznych akciách v rámci regiónu, dopomháť k budovaniu povedomia o koncepte TAB a prispieť k zlepšovaniu podnikateľského prostredia a kultúry.

Chcete vedieť viac o tom, ako sa stať franšízantom TAB Board a pomáhať malým a stredným podnikateľom vo vašom regióne? Prečítajte si, aké má spolupráca s TAB Board výhody a akú podporu od vedenia siete získate.